TRÉNINGEK

Belső lépés a csapat erejével!Az általunk tartott tréningek középpontjában a résztvevők személyes kapcsolódásának az előhívása és visszaigazolt hasznosság-érzése áll. Nagy hangsúlyt fektetünk a jelentkezők igényeinek a feltérképezésére és a megértésére. Megközelítésünkben többféle szakmai területről merített módszertani gyakorlat és technikai elem ötvöződik (interaktív ismeretátadás, művészetterápia, pszichodráma, élménypedagógia, stb.), amelyek tudatos alkalmazásával igyekszünk az együtt eltöltött időt változatossá és tartalmassá tenni. Rugalmas gyakorlatvezetésünk alatt kiemelten figyelünk a közösen meghatározott keretek és szabályok megtartására és a résztvevők érzelmi-fizikai biztonságára.


Választható tréningek

Csapatépítő és közösségfejlesztő tréning

Tréningünk alkalmas a szakmai, munkahelyi és más közösségek együttműködésének és együttesség-élményének pozitív alakítására. Célja a résztvevők kapcsolatainak erősítése, a tehermentesebb feladatvállalás és a közösségi aktivitás növelése.

Kiégést megelőző tréning

A szakmai működés újrakeretezéséhez és a személyes célok felfrissítéséhez ajánlunk felületet - feltöltődési lehetőséggel a jelentkezők számára. A burn out prevenciós tréningprogramot ajánljuk az ügyfelekkel foglalkozó cégek munkatársainak, a szolgáltatási szektorban dolgozóknak, pedagógusoknak és szociális vagy egészségügyi területen dolgozó szakembereknek.

Pályaorientációs tréning

Elsősorban 11. és 12. osztályos (középiskolai) osztályközösségek számára ajánljuk ezt a tréningünket. A tanulók interaktív részvételére épülő, oldott légkörű csoportos foglalkozásaink lényege a tanulók személyes céljainak  és jövőképének közös formálása mellett a fiatalok önismeretének és megküzdési képességének fejlesztése. A továbbtanulás és pályaválasztás előtt állók erősségeinek, motivációinak felismerését támogatjuk a lehetséges irányok megjelölésével.

Kommunikáció-fejlesztő tréning

Különösen ajánljuk a szolgáltatási szektorban dolgozóknak, ahol fontos az ügyfelekkel/vendégekkel történő kommunikáció, de olyan közösségek számára is célszerű, ahol az egymás közötti kommunikáció szorul fejlesztésre. A tréning lehetővé teszi az ügyfelekkel történő kapcsolatok kialakításának, fenntartásának hatékonyabbá tételét, adott cégnél egy egységes kommunikációs protokoll kialakítását, mellyel a szolgáltatás minősége növelhető.

A tréning ideális létszáma 6-14 fő. Indokolt esetben - az igényekhez igazodva - nagyobb létszámú tréningcsoportokat, workshopokat is vállalunk páros csoportvezetéssel.


Árlista

Tréning óradíj (bruttó)

45 perc időtartam / munkadíjjal és szükséges eszközökkel

10 000 - 20 000 Ft

Tréning óradíj páros csoportvezetéssel (bruttó)

45 perc időtartam / munkadíjjal és szükséges eszközökkel

20 000 - 30 000 Ft

 Az áraink tájékoztató jellegűek. Az árképzés minden esetben egyedi, függ a résztvevők létszámától, a tréningtípustól, a helyszíntől és az időtartamtól.


Kérj tőlünk egyedi igényekre szabott ajánlatot! 

Készítsd el weboldaladat ingyen!