EGYÉNI TANÁCSADÁS

Belső lépés teljes figyelemmel!

Miről szól az egyéni tanácsadás?

Egyéni segítő folyamat, tanácsadás valamilyen élethelyzeti elakadás, probléma kapcsán vagy önismereti, fejlődési céllal. Választhatod a segítő beszélgetést és a művészetterápiás tanácsadást. A kettő közti különbség annyi, hogy az utóbbi esetben művészetterápiás technikákkal segítjük elő a tanácsadás lépéseit.

Mire számíthatsz?

Kiválasztod, hogy kettőnk közül kit ajándékozol meg a bizalmaddal, hogy belső lépéseidet kísérje. Időpontot egyeztetünk, és elindulunk közösen a tanácsadás útján. A segítő beszélgetés módszertanát ötvözzük művészetterápiás elemekkel, a Te személyiségedhez igazodva. Mindent megteszünk azért, hogy bizalmas légkört teremtsünk számodra. Elfogadóan, nyitottan, a megértés vágyával figyelünk oda rád, hogy felszínre kerülhessenek az érzéseid. A titoktartó közegben biztonságban érezheted magad, jobban megértheted a saját működésedet, és az erőforrásaidat aktivizálva léphetsz előre a problémáid megoldásában. Támogatunk abban, hogy az életed feletti irányítás a Te kezedben legyen.

Az első alkalom a megismerkedés ideje, amikor áttekintjük az eddig megtett utadat, a problémádat, és megállapodunk abban, hogy milyen célokat szeretnél elérni, és milyen gyakran találkozunk. Választhatsz az online és a személyes tanácsadás között. Egy ülés 50 perces.

Kiknek ajánljuk?

Felnőtteknek és 15 év feletti fiataloknak, akik elakadtak, gondokkal küzdenek, és szeretnék megtenni a belső lépéseket önmagukért, vagy önismereti, fejlődési céllal vennék igénybe az egyéni tanácsadást.


Választható egyéni tanácsadások


Árlista

Egyéni tanácsadás személyesen

Segítő beszélgetés / művészetterápiás tanácsadás személyes jelenléttel

50 perc/ alkalom

2024. június 30-ig történő bejelentkezés esetén az első 10 alkalom 9.000 Ft!

12 000 Ft

Online egyéni tanácsadás

Segítő beszélgetés / művészetterápiás tanácsadás online formában

50 perc/ alkalom

10 000 Ft

24 órán belüli időpontlemondás vagy meg nem jelenés esetén az egyéni tanácsadás kiszámlázásra kerül.

Online tanácsadás csak indokolt esetben, távoli lakóhely vagy akadályoztatás esetén lehetséges!

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Készítsd el weboldaladat ingyen!